Onze 1e afspraak (intake)


Bel of mail en je hebt direct je afspraak!

Het makkelijkste is ons even te bellen, we maken dan metéén een afspraak. Je kan ook het contactformulier invullen, je krijgt direct antwoord.

Rechtstreeks naar de fysio

Je kunt tegenwoordig rechtstreeks naar de fysiotherapeut. Wel zo makkelijk, je hebt dus geen verwijsbrief meer nodig van je huisarts.

Meenemen

De eerste afspraak bestaat uit een intake: een vraaggesprek en een fysiotherapeutisch onderzoek. Ook stellen we dan samen het behandelplan op.

Deze afspraak duurt plusminus een half uur. Wil je voor de eerste afspraak meenemen:

  • een rijbewijs of ander geldig legitimatiebewijs,
  • een handdoek,
  • een eventuele verwijzing van de huisarts of brief van de specialist.

Verzekering

Wil je weten hoe je verzekerd bent voor fysiotherapie, kijk dan eerst je polisvoorwaarden na. Fysio Baarn heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars; dat betekent dat de behandelingen waarvoor je verzekerd bent, rechtstreeks aan de zorgverzekeraar worden gedeclareerd. Hier merk je dus niets van.

Ben je voor een aantal behandelingen niet (meer) verzekerd, dan ontvang je een factuur thuis van Fysio Baarn. Kijk hier voor de tarieven van de verschillende behandelingen.

Meer informatie over de verschillen tussen de polisvoorwaarden van zorgverzekeraars vind je op www.zorgwijzer.nl

Afspraak afzeggen of verschuiven

Dit kun je tot 24 uur van te voren te doen: persoonlijk, telefonisch of stuur een bericht via het contactformulier. Lukt dit niet, dan wordt de behandeling in rekening gebracht.