Deep tissue massage


Masseren van de diepere spierlagen

We werken op de diepere spierlagen. De massagetechniek is heel rustig, de druk stevig. We willen de diepte in, dus dan moeten we duwen. We masseren op en rond de pijnlijke gebieden. Deep tissue massage wordt ook wel bindweefsel massage genoemd.

Losmaken van verklevingen

Door zo te werken, maken we de verklevingen in je spieren los. Dat zijn gebieden in je spierweefsel waar het allemaal wat stugger is. Een beetje plakkerig. Door heel rustige met stevige druk te masseren breken we die verklevingen los.

Massage die diep werkt

De massage is bedoelt om je te helpen de spieren los te krijgen. Hoewel het geen ontspanning-massage is, vinden de meeste mensen de behandeling plezierig. Bijna iedereen voelt wel een beetje pijn en ongemak. Geef dat goed aan, want we richten onze massage in op basis van jouw ervaringen.

Ontspannen spieren

Na een deep-tissue massage kun je je een beetje stijf voelen, misschien wat pijnlijk in de spieren. In de regel is dat na een dag weg. En weer een dag later zien we je graag weer, de massage wordt in serie gegeven om je spieren goed los te krijgen. Na een aantal sessies voel je je ontspannen in je lichaam, je hebt minder pijn, kunt makkelijker bewegen en voelt je flexibeler.

Wil je meer weten?

Bel of mail ons voor een afspraak, we helpen je graag!