headerimage

Heb je last van Frozen shoulder?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Anke, praktijkassistent bij Fysio Baarn. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Frozen shoulder.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830606 WhatsApp

Behandeling Frozen Shoulder bij Fysio Baarn

Één nacht…

Een stijve schouder; het is pijnlijk en lastig. Maar de nachten… zijn afschuwelijk. Je kunt niet slapen van de pijn. En als je dan al even wegzakt, word je door hevige pijnscheuten uit je slaap gerukt. Één nacht. Je wil gewoon één nacht doorslapen.

Even slikken: dit gaat je tijd kosten

Een ‘frozen shoulder’ is doorgaans overduidelijk: het is helemaal stijf en je kunt nauwelijks bewegingen maken vanuit de pijnlijke schouder. De klacht verloopt in een aantal fasen. Afhankelijk van de fase waar je in bent duurt het zes tot twaalf maanden voor je helemaal klachtenvrij bent.

Frozen Shoulder in drie fasen

  1. Het wordt steeds stijver. Dit is de meest pijnlijke fase en de kans is groot dat het ook ontstoken is in je schouder.
  2. Helemaal stijf. Bevroren. De pijn is bijna helemaal weg, maar je kunt bijna niets meer vanuit deze schouder.
  3. Herstel; de schouder wordt —langzaamaan— soepeler.

We zorgen dat het minder pijn doet. De tijd doet de rest

Niet leuk om te horen, maar je kunt niet om deze klacht heen. Je lichaam heeft er tijd voor nodig en gaat het zelf doen. Dat is frustrerend. Je kunt je machteloos voelen en iets willen doen. Dat geldt voor ons trouwens ook. Wij kunnen je helpen bij het bestrijden van de pijn. Je krijgt deep-tissue massage en samen werken we aan je houding. Zodra je een beetje kunt bewegen, helpen we je de spieren soepel in lang te maken. En als je nergens meer last van hebt, kunnen we aan je spierkracht werken.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

782 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top