Referenties


Wat onze cliënten zeggen

Ik sport op —voor mijn leeftijd— hoog niveau. En ja, als het spelletje begonnen is, dan ben ik als een stier met een rode lap. Ik vergeet alles. Dan wil ik nog wel eens te hard gaan en me blesseren. Ik ben dus een beetje vaste klant en kan aan iedereen zeggen: de deep-tissue massage hier is fenomenaal. Niet over nadenken, gewoon doen

Yassim

Midden op mij rug– rechts. Ik had het al jaren: spierpijn, hoofdpijn soms, trekkende pijn naar mijn onderrug. Soms was het dan ook weer zomaar weg. Ik ben niet erg sportief. Je weet wel, kantoorbaan, auto, bank… niet erg actief, maar niet anders dan de rest. Nu, dankzij de behandeling op Fysio Baarn; en dan vooral de dry needling, ben ik nu al zeven maanden klachtenvrij.

Harm

Ze zijn eerlijk, deskundig en duidelijk. Als ze denken dat je niet goed bezig bent, dan krijg je dat te horen. Dat is heel respectvol, en fijn.

Huub

Ja, ik zag er tegenop hoor. Dat gedoe. Ik ben 62 moet je weten. Dan heb je daar allemaal geen zin meer in. Maar ja, je moet wel als je nog een beetje leuk wilt leven, ja toch. Nou, het was meteen goed. Mijn fysiotherapeut, Desiree, neemt de tijd, legt alles goed uit en maakt het me niet te moeilijk. Ik mag het gewoon op mijn manier doen. Ik heb Parkinson, dus ik word niet beter… maar ik kan nog alles, en dat is toch wel heel mooi.

Loes

Mijn nek zat vast. Links kijken, rechts kijken; het ging gewoon niet. Ik moet je zeggen, ik was een beetje in paniek. Tot ik hier kwam. Vriendelijk. Geen gedoe. Maar ook niet koud en afstandelijk. De fysio, Desiree, legde me precies uit wat het was en wat we er aan konden doen. Naast dat ik me nu goed voel, heb ik ook geleerd wat ik kan doen om ervoor te zorgen dat de klacht niet terugkomt. Dat vind ik erg fijn.

Roosmarijn

Wil je meer weten?

Bel of mail ons voor een afspraak, we helpen je graag!