headerimage

Zoek je goede Dry needling?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Baarn. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Dry needling.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830606 WhatsApp

Dry needling bij Fysio Baarn

Je kent ze wel: knopen in je spieren

Je hebt knopen in je spieren: pijnlijke, verharde plek in je spieren die te gespannen zijn. Soms zorgen de knopen ervoor dat je minder goed kunt bewegen en dat de hele spier stijf voelt.

Inzoomen op die knopen

In het geval van chronische spierpijn (denk aan hoofdpijn, lage rugklachten, RSI en bijvoorbeeld nekproblemen) helpen we de spieren te ontspannen door die knopen te behandelen met dry needling.

De prik doet geen pijn. Je spier wel.

Dry needling is belangrijk onderdeel van onze fysiotherapie en richt zich op je spieren. Je voelt een prikje. Maar dat doet geen pijn. De spier spant zich dan ineens aan. Dat doet wel pijn, soms zelfs behoorlijk. Het duurt gelukkig maar even en meteen daarna voel je dat je spier soepeler is.

Grote obstakels voor soepele spieren weghalen

Direct na de dry needling behandeling voelen je spieren zwaar aan. Het kan ook zijn dat je een soort spierpijn voelt, maar die verdwijnt snel. Na herhaaldelijk behandelen verdwijnen de knopen en kun je met oefeningen thuis en een deep-tissue massage je spieren helemaal los maken.

 

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

782 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top