headerimage

Heb je last van Reuma?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Anke, praktijkassistent bij Fysio Baarn. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Reuma.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830606 WhatsApp

Reuma bij Fysio Baarn

Ik heb reuma, maar zou zo graag wat meer energie hebben.

Pijn, soms gezwollen gewrichten, stijve vingers en gewrichten, je hebt het allemaal. Maar misschien nog wel erger, en van buiten niet te zien, je bent uitgeput. Moe, geen fut, geen energie.
Fysiotherapie kan je helpen bij veel reumaklachten. Maar nu wil je voor wat meer energie.

Meer uithoudingsvermogen, meer energie

Het heeft veel invloed op elkaar: de werking van je gewrichten en spieren en je conditie. Om je voor te bereiden op een wat energieker gevoel, maken we eerst je spieren los en lang. Als je zometeen meer uithoudingsvermogen hebt, kun je gerust meer bewegen (zonder je zorgen te hoeven maken over blessures bijvoorbeeld). We helpen je ook bij het vinden van een goede houding en waar je op moet letten als je beweegt.

Daarna krijg je oefeningen en een oefenschema. Voor thuis. Je kunt zo in je eigen tempo werken aan je conditie, je spierkracht en de soepelheid van je spieren. We zetten het programma samen op; als je er ook bij wil sporten, dan begeleiden we je daarbij. We houden de vinger aan de pols, helpen bij gewrichtsbescherming en eventuele hulpmiddelen.

Je zult merken dat je je dan snel ook energieker zult voelen.

Het is belangrijk dat je met aandacht beweegt

Misschien kun je je nog wel herinneren dat het enige advies was rust te nemen. Dat is inmiddels wel veranderd. Rustig aan doen is nog steeds belangrijk, maar het is evenzeer van belang dat je in beweging blijft. Als je blijft bewegen –met beleid, aandacht en begeleiding— dan hou je je spieren nog lang soepel en krachtig. Je voelt je dus ook beter en hebt meer energie en kracht om iets aan je klachten te doen. Dagelijks, vijf dagen per week, een half uurtje bewegen. Rustig aan, je adem mag best sneller gaan, maar meer ook niet. Neem contact op met onze fysiotherapeuten voor meer informatie.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

782 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top