0%

Waar in je schouder ervaar je de klachten?

Ben je erg beperkt in de beweging van je arm en schouder?

Is de pijn snel of geleidelijk ontstaan?

Heb je ook pijnklachten in je nek?

Straalt de pijn uit naar je arm of hand?

Heb je tintelingen in je arm?

Als je dingen aanraakt met je arm of hand, voelt dit anders dan voorheen?

Heb ik een frozen shoulder? (7 vragen - 1 minuut)
Je hebt waarschijnlijk geen frozen shoulder.
Waarschijnlijk is er iets anders aan de hand dat je klachten veroorzaakt. We willen je nog wel even meegeven dat een online zelftest nooit de expertise en ervaring van een arts of fysiotherapeut kan vervangen. Ben je al eens met je schouderklachten naar een arts of fysiotherapeut geweest? We adviseren je dit op korte termijn te doen want geregeld pijn ervaren is voldoende reden om hulp te vragen.
Je zou een frozen shoulder kunnen hebben.
We adviseren je een afspraak te maken bij je huisarts of bij een fysiotherapeut. Zij kunnen de juiste diagnose stellen. Blijf in ieder geval niet rondlopen met je klachten. Hoe eerder een arts of fysiotherapeut je ziet, hoe beter je geholpen kunt worden. Wacht niet te lang, maak vandaag nog een afspraak!

Share your Results:

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

WhatsApp

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

782 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top