headerimage

Zoek je goede Deep tissue massage?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Anke, praktijkassistent bij Fysio Baarn. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Deep tissue massage.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830606 WhatsApp

Deep tissue massage

Masseren van de diepere spierlagen

We werken op de diepere spierlagen. De massagetechniek is heel rustig, de druk stevig. We willen de diepte in, dus dan moeten we duwen. We masseren op en rond de pijnlijke gebieden. Deep tissue massage wordt ook wel bindweefsel massage genoemd.

Losmaken van verklevingen

Door zo te werken, maken we de verklevingen in je spieren los. Dat zijn gebieden in je spierweefsel waar het allemaal wat stugger is. Een beetje plakkerig. Door heel rustige met stevige druk te masseren breken we die verklevingen los.

Massage die diep werkt

De massage is bedoelt om je te helpen de spieren los te krijgen. Hoewel het geen ontspanning-massage is, vinden de meeste mensen de behandeling plezierig. Bijna iedereen voelt wel een beetje pijn en ongemak. Geef dat goed aan, want we richten onze massage in op basis van jouw ervaringen.

Ontspannen spieren

Na een deep-tissue massage kun je je een beetje stijf voelen, misschien wat pijnlijk in de spieren. In de regel is dat na een dag weg. En weer een dag later zien we je graag weer, de massage wordt in serie gegeven om je spieren goed los te krijgen. Na een aantal sessies voel je je ontspannen in je lichaam, je hebt minder pijn, kunt makkelijker bewegen en voelt je flexibeler.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

782 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top