headerimage

Zoek je goede Knierevalidatie bij Fysio Baarn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Anke, praktijkassistent bij Fysio Baarn. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Knierevalidatie bij Fysio Baarn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830606 WhatsApp

Revalidatie van het kniegewricht kan na diverse situaties plaatsvinden. Bijvoorbeeld na een kijkoperatie bij problemen met de meniscus. Of een operatie bij problemen aan de kruisbanden of knieschijf. En als er een knieprothese ter vervanging van de eigen knie is geplaatst. Voor de revalidatie na de operatie aan je knie ben je bij ons  aan het juiste adres.

Operatie aan de knie

Er zijn diverse oorzaken waardoor een knie-operatie nodig kan zijn. Bijvoorbeeld bij problemen met betrekking tot de kruisbanden, het hechten van een scheur in de meniscus, het herstel van kraakbeen of breuken in het botweefsel en de knieschijf. En natuurlijk na het plaatsen van een knieprothese.

Revalidatie

Na een operatie vindt de eerste revalidatie in het ziekenhuis plaats. De fysiotherapeut in het ziekenhuis leert je bijvoorbeeld hoe je het bed uit moet komen. En welke houding het best is als je zit of ligt. Ook het lopen met krukken wordt geoefend. Als je ontslagen wordt uit het ziekenhuis ga je naar je eigen fysiotherapeut.

Na je operatie wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer aan de slag. Maar we gaan het samen langzaam opbouwen. Na een operatie kunnen er complicaties zoals zwellingen optreden, daar passen we onze fysiotherapie op aan. Door middel van onze revalidatie helpen we je sneller herstellen na je knie-operatie. Als je bijvoorbeeld een nieuwe knie hebt gekregen leren we je hoe je er goed mee kunt bewegen.

Lang mobiel blijven

We leren je ook hoe je zelf kunt trainen om zo lang mogelijk van je nieuwe knie te kunnen profiteren. En dit geldt na alle operaties aan je knie…, we zorgen er door specifieke oefeningen voor dat je beenspieren sterker worden waardoor je knie minder wordt belast. Maar bovenal zorgen we ervoor dat je weer goed kunt bewegen. Waardoor je zonder hulpmiddelen weer mobiel wordt. En dat zo lang mogelijk blijft.

Wil je meer weten?

Bel of mail ons voor een afspraak, we helpen je graag!

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

782 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top